Kanskje kan vi løse problemet?

Konsulenttjenester

ERVI® er et utviklings- og konsulentfirma som tilbyr tjenester innenfor: økonomiskrådgivning, etableringshjelp, budsjettering og analyse, programvareutvikling og utvikling av nettsider, webapper, apper, native-apper og utvikling av spesialløsninger. Vår erfaring og kopetanse, din trygghet.

Du finner mer informasjon om våre tjenester her:

Fra A - Å

Vi utvikler robuste løsninger fra A – Å og gjør det på en slik måte at du har informasjon om utviklingen hele prosessen. Det gir det sikkerhet for at vi leverer det produktet du har bestilt og ikke minst mulighet til å endre underveis. Det kan jo hende at det dukker opp andre behov eller at en ser at det er mulig å løse problemet på en annen måte enn ført tenkt. Vi er overbevist om at du som kunde ble mer fornøyd med sluttproduktet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Spesialtilpassing for flyt

Har du en ide som du trenger hjelp til å realiser - ta kontakt så finner vi ut om vi kan hjelpe deg å realisere ideen din.

Når vi tar på oss oppdrag kan oppdragsgiver være helt sikker på å få den oppmerksomheten som prosjektet fortjener. Vårt team settes sammen for best mulig å kunne løse oppgaven. Vi har programmerer i England, Sveits og i Norge. Vår kompetanse er din trygghet for at løsningen blir som er avtalt.

Våre utviklere er universitetsutdannet og erfarne programmere. Som firma er vi løsningsorientert og legger vekt på godt samarbeid med kundene i utviklingsfasen, fra planlegging til ferdig produkt/tjeneste.

Kontaktinformasjon