Testside - for utleie

Dette er en fungerende test side – du må gjerne prøve å bestille. Vi har laget denne siden for at du skal kunne se hvordan utleieenhetene presenteres. Du vil motta mail når du reserverer og når utleien blir akseptert. Vi sletter med ujevne mellomrom bestillingene for å rydde opp.

Vi kan dessverre ikke vise deg hvordan Administrasjonsappen og Ordreappen fungerer, men i samme øyeblikk som du bestiller vil reservasjonen komme til synet i begge appene. Det er en liten forskjell – Ordreappen får en notifikasjon.

 

  • Navn: Båt nr. 1
  • Beskrivelse: Her har du en flott fiskebåt for både unge og gamle til bruk i roligere farvann.  Passer perfekt som fiskebåt for 1-3 personer, enten med årer eller ved bruk av mindre bensin- eller elmotorer. Lav vekt gjør at den er enkel både mtp. opplag, forflytning og lagring. En perfekt båt på hytta! Skroget har en kraftig massiv kjøl som gir en kursstabil og lettrodd båt som planer ved høyere hastigheter. Forover en sittetofte for passasjerer. I midten en rotofte og i akter en sittetofte for to personer. Den har en flat dørk med fotlist for roing samt øsebrønn akter. Utvendig har den en låsebøyle både i baug og akter til fortøyning, samt reimer til å feste årene med. Den grå, sklisikre dørken minsker smuss og forlenger nybåtfølelsen.

Kalender

Innsjekkingsdato
Utsjekkingsdato
Pris
  • Ledig
  • Reservert
  • Opptatt
  • Felles informasjon

    I dette området er det mulig å publisere informasjon som er felle for alle utleieobjekter. Det kan være regler for bestilling og avbestilling, generell informasjon som kundene kan ha nytte av å lese.

    Denne informasjonen kommer på bunnene, under det enkelte utleieobjekt. Det vil si at den er global for utleieobjekter.