Produsentappen® registrert varemerke

Produsentappen® er nå godkjent registrert varemerke for ERVI® AS. Det er viktig for ERVI® AS å beskytte Produsentappen®.

Utviklingen av appen er i rute og vi nærmer oss lanseringstidspunkt for en ny versjon. I den nye versjonen kommer det flere forbedringer og dokumentasjonsmuligheter - til glede og nytte for våre brukere.

Ny hjemmeside for Produsentappen®

Vi har valgt å etablere en egen hjemmeside for Produsentappen®, rett og slett for å kunne utvide tilbudet og funksjonaliteten for Produsentappen-tjenesten over tid.

Produsentappen nettsiden er lik den "gamle" var her på ERVI.no, men det vil endre seg etter de behov vi ønsker å dekke hos våre brukere. Vi har flere utviklings-ideer, men ønsker å utvikle tjenestene først - så vil vi fortelle brukeren om dette.

Nettadressen er naturlig nok produsentappen.no

Ny versjon av Brukerhåndboka kan lastes ned

Brukerhåndboka er oppdatert og tilpasset de nye modulene, Storfemodul og Fakturamodul. I tillegg er også endringene i Jordbruksmodulen inkludert i oppdateringen av brukerhåndboka.

Brukerhåndboka kommer i PDF-filformat og kan lastes ned og leses på alle plattformer. For å lese brukerhåndboka må du ha installert Adobe Reader. Det har de aller fleste på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen i dag.

Vi håper brukerhåndboka er nyttig og gjør brukeropplevelsen med Produsentappen god.

Brukerhåndboka er delt inn i kapiteler som tar for seg Produsentappen, Jordbruksmodul, Storfemodul og Fakturamodul. Kapitlene tar for seg hovedmenyene i appen og alle undermenyene og hvordan du som bruker skal registrere og bruke den mest mulig effektivt.

Brukes Produsentappen slik vi har tenkt at den skal brukes, er den et veldig godt og raskt hjelpemiddel i daglig drift. Vi har gitt Produsentappen et kjælenavn – Bondens lille hjelper – fordi vi mener den bidrar til å øke effektiviteten betraktelig.

Vellykket Potato Scandinavia

Potato Scandinavia var vellykket for både arrangøren og for Produsentappen. Antallet mennesker som var innom arrangementet og standen vår skal være usagt, men det var folksomt.

Når vi oppsummerer for vår del, er konklusjonen at dette var veldig nyttig. Vi traff en rekke interesserte dyktige bønder, som gladelig delte av sine erfaringer og som hadde spesifikke ønsker for Produsentappen. Det skal ikke stå på oss og vårt ønske om å gi brukerne det det ønsker og har behov for. Men for å komme i mål vil vi trenge samarbeid med flere innenfor landbruket. Vi skal selvsagt gjøre vårt for at et samarbeid skal bli mulig og nyttig for alle parter.

Android-versjonen av Produsentappen var etterspurt. Vårt mål er at den skal være tilgjengelig for nedlasting i løpet av neste september. Selvsagt da gratis ut året for de som ønsker å ta den nærmere i øyesyn.

Potato Scandinavia

Produsentappens presenteres på Potato Scandinavia. Nordens største produsentmesse for poteter går av stabelen torsdag 17. August på Grinder Gård i Grue kommune.

Det er ventet storinnrykk fra Norge, men også fra våre nordiske naboer Danmark, Finland og Sverige er det ventet delegasjoner. Vi skal først og fremst vise fram Jordbruksmodulen, men også Entreprenørmodulen bør kunne vekke interesse.

Vi står rett innenfor inngangen til messehallen og det skal vanskelig gjøres å gå forbi oss uten å legge merke til vår lille stand. Bi håper interesserte messedeltagere tar seg tid til å stoppe opp og fe demonstrert hvor enkelt de kan oppfylle kravene til lovpålagt dokumentasjon.

Produsentappen

Produsentappen er modulbasert. Brukerne aktiverer og betaler kun for den modulen eller de modulene de ønsker eller har bruk for.

Produsentappen er en native app, programmert for telefoner.

  • Moduler:

  • Jordbruksmodul

  • Storfemodul

  • Fakturamodul

  • Kjørebokmodul

Modulbasert

Brukerne kan ta i bruk det de har behov for. Det brukerne ikke ønsker å aktivere, vil ikke vises i appen. Det vil være mulig å aktivere flere funksjoner etter som brukerne har behov for det.

Også for framtiden blir all kommunikasjon mellom appen og databasen kryptert for maksimal datasikkerhet og ut i fra personvernhensyn.

 

ERVI-Booking

ERVI-Booking er et helhetlig system for forenkling av utleie av hytter, rom, båter, kanoer – ja det du måtte ha for utleie. ERVI-booking består av en nettside der kundene kan booke det du har for utleie, en administrasjonsapp der du kan legge til enheter, endre bestillinger, bekrefte bestillinger, redigere bestillinger, selge tilleggstjenester. Alt dette og mer til.

ERVI-Booking forenkler og forbedrer, samtidig som kundene får full oversikt over hva som er ledig og når det er ledig. Du får frigitt tid, uten at du taper omsetning.

ERVI-Booking kommer også med en iPhone app. Der kan du bekrefte bestillinger og appen sender mail til kunden om det. Telefonene har du alltid med deg og den gir deg ERVI-Booking gir det frihet.

ERVI-Booking er et enkelt og godt system for de som ønsker å frigjøre tid, uten at det går utover kundeservice og salg. Uten av kundene opplever at det er vanskelig å fa tak i informasjon og kunne bestille utleieobjektet. ERVI-Booking er primært laget for utleie av overnatting, men det går helt greit å tilby utleie av andre ting også. Det er opp til den enkelt hva og hvordan, ERVI-Booking skal bare gjøre jobben enklere.